Valmentajahaku kaudelle 2023-2024
Julkaistu: 07.05.2023 13.19

Valmentajahaku kaudelle 2023-2024

Ilmoittaudu nyt!

Haemme uudelle kaudelle valmentajia, joilla on jo valmennuskokemusta sekä uusia innokkaita valmentajaharjoittelijoita. Pääasiallinen tarve valmentajille on Juniori-ikäisten joukkueissa leveleillä 2-5.

Valmennustiimi muodostuu valmentajista ja valmentajaharjoittelijoista. Valmentajaksi voi hakea henkilö, joka täyttää kuluvana vuonna 15 vuotta.

Valmentaja:
Valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on jo aiempaa urheiluvalmennustaustaa.

HUOM!! Mikäli omaat valmennuskokemusta muusta lajista, olet tervetullut vahvistamaan tiimiämme ilman cheerleadingosaamista! Erityisesti haemme kokeneita ohjaajia lasten harrasteryhmiin.

Normaalin aikataulun mukaan syksyn harjoitukset alkavat elokuussa. Valituille hakijoille ilmoitetaan kesäkuun alussa.

Mikäli herää kysyttävää, ole yhteydessä seuran toimistoon: info@porincheerleadingakatemia.fiPorin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.