Hei, yrittäjä tai yksityishenkilö, haluatko tukea lasten ja nuorten liikuntaa ja osallistua harrastajien kustannusten pienentämiseen tai treenihallin varustamiseen. Rahalliset lahjoitukset käytämme tällä hetkellä uusiin kilpailupukuihin.

Otamme taloudellisen sponsoroinnin lisäksi mielellämme vastaan myös tavaralahjoituksia.

Yritykset, jotka tukevat toimintaamme saavat näkyvyyttä nettisivuillamme, instagramissa, facebookissa sekä pääsevät treenihallissa sponsoriseinälle. Halutessanne lahjoitukset voidaan tehdä myös nimettömästi ilman näkyvyyttä.

Yhteydenotot sähköpostitse: info@porincheerleadingakatemia.fi

Tarvitsemme mm.
Spottivaloja
Hyppynaruja
Kahvakuulia
Akrobatiakäyttöön patjoja / välineitä
Jumppakeppejä
Ruokailuryhmä
Kenkäteline / hylly
Roskapusseja
Wc- ja käsipaperia
Siivousvälineitä

Kiitos tuestanne!

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.