Miksi lähteä mukaan toimintaan?
Haluamme yhdessä viedä porilaisen cheerleadingin uudelle tasolle ja tarjota mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla hyvissä puitteissa. Porin Cheerleading Akatemia on ensimmäinen Porissa toimiva seura, jonka toiminta keskittyy vain cheerleadingiin. Annamme lajin kehittymiselle sen vaatiman huomion ja näin ollen luomme pohjaa menestymiselle.

Tulethan mukaan ja viedään tätä tarinaa yhdessä eteenpäin, hyvässä hengessä ja unelmia tavoitellen.

Harrastajaksi / urheilijaksi
Kokoamme seuramme joukkueet vuosittain syyskauden alussa. Joulukuussa järjestetään täydennystilaisuudet kilpajoukkueisiin. Tarkempaa tietoa löydät kohdasta joukkuejaot.

Harrastejoukkueisiin ei järjestetä erillistä joukkuejakoa, vaan mukaan pääsee ilmoittautumalla. Seuran sivuilla on avoinna harrastehaku, mikäli harrastejoukkueissa on tilaa. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse, info@porincheerleadingakatemia.fi

Valmentajaksi
Kiinnostaisiko sinua paikka cheerleadingvalmentajana?
Sinulta löytyy selkeä visio ja olet innokas oppimaan uutta, sekä halua päästää luovuutesi valloilleen?

Haluamme tiimiimme mukaan lisää innostavia ja motivoituneita valmentajia. Valmentajaksi voi hakea kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt.
Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen seuran info sähköpostiin.

Seuratoimijaksi
Uusia näkemyksiä ja ideoita, intoa kehittää seuraa?
Hae mukaan seuran johtokuntaan, jossa pääset vaikuttamaan ja tuomaan uusia ideoita seuran käytäntöön.

Haluamme tiimiimme mukaan lisää innokkaita seuratoimijoita. Laitathan seuran info sähköpostiin ideasi ja toiveesi, niin lähdetään yhdessä kehittämään seuran toimintaa.


Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.