Hallitus

Seuran korkein hallinnollinen elin on seuran hallitus, johon kuuluu tällä hetkellä puheenjohtajan lisäksi neljä jäsentä ja kaksi varajäsentä. Seuran jäsenten kokous (vuosikokous) valitsee seuran hallituksen puheenjohtajan vuosittain, sekä hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Porin Cheerleading Akatemia ry:n hallituksen jäsenet:

Ojala Timo, hallituksen puheenjohtaja, työntekijöiden esihenkilö, kiinteistö- ja turvallisuusasiat

Rantala Laura, hallituksen varapuheenjohtaja, viestintävastaava (yhteistyökumppanit, media)

Salmi Heidi, hallituksen sihteeri, joukkueenjohtajien vastaava (kilpa- ja harrasteryhmät) / toimihenkilot@porincheerleadingakatemia.fi

Vänttinen Mirka, hallituksen jäsen, epäasiallisen käytöksen yhteyshenkilö, antidoping, seuran eettiset ohjeistukset -työryhmän vetäjä / nuorisovastaava@porincheerleadingakatemia.fi

Vänttinen Nina, hallituksen jäsen

Aho Virpi, hallituksen varajäsen

Ojala Sanna, hallituksen varajäsen


Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.