Porin Cheerleading Akatemia ry:n seuravaatemalliston vaatteet voi ostaa Team Placen verkkokaupasta.

Seura antaa vuosittain syksyllä aikaikkunan, minkä sisällä tehdyt verkkokaupan tilaukset kootaan yhteen ja toimitetaan yhteistilauksena harjoitushallille.

Verkkokauppa on avoinna ympäri vuoden, joten tilauksia voi tehdä milloin vain. Aikaikkunan ulkopuolella tehdyt tilaukset toimitetaan suoraan tilaajan postiosoitteeseen, ja tilaaja maksaa lähetyksen toimituskulut.

Verkkokauppaan pääsee klikkaamalla alla olevasta kuvasta, tai etusivulta löytyvästä Team Place - bannerista.Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.