Vielä ehtii Kannustaa!
Julkaistu: 14.12.2023 11.53

Vielä ehtii Kannustaa!

Myös meidän seuramme on osana Kannustajat verkostoa. Kannustajana voit olla mukana tukemassa oman osuuskauppasi toimialueen lasten ja nuorten liikkumista. Kun valitset meidät, saa joukkueemme osuuskaupaltasi tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu Bonusta tukikauden aikana. Myös urheilijoiden määrä vaikuttaa tukeen. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin. Vuonna 2023 tukeen on varattu 45 000 euroa.

Lue lisää ja kannusta meille tuke: satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat

Näin liityt Kannustajaksi S-mobiilissa:

1. Kirjaudu S-mobiiliin ja siirry kohtaan Minä.

2. Valitse Omat tiedot ja klikkaa Kannustajat.

3. Valitse mukana olevien seurojen joukosta se, jolle maksettavaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa ja klikkaa: Ilmoittaudu kannustajaksi.

Autathan meitä samalla, kun teet jouluostokset!

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.