Ilmoittautumislomake joukkuejakotilaisuuteen
Porin Cheerleading AkatemiaJulkaistu: 03.06.2024 07.00

Ilmoittautumislomake joukkuejakotilaisuuteen

Joukkuejakotilaisuuteen voi ilmoittautua täyttämällä oheisen lomakkeen. Tarkistathan hakemasi/hakemiesi joukkueiden joukkuejakotilaisuuden aikataulun etusivun uutisesta.

Junior Alfaan, Junior Zetaan ja Junior Beetaan hakevia pyydetään lähettämään motivaatiokirje joukkueen sähköpostiin (junioralfa@porincheerleadingakatemia.fi / juniorzeta@porincheerleadingakatemia.fi / juniorbeeta@porincheerleadingakatemia.fi) ennen joukkuejakotilaisuutta. Lähetä motivaatiokirje ensisijaiseen joukkuevaihtoehtoosi. Vastaa motivaatiokirjeellä seuraaviin kysymyksiin:

-omat vahvuudet urheilijana

-omat vahvuudet joukkueurheilijana

-omat kehityskohteet urheilijana

-mitä tavoitteita cheerleadingissa

Ohjeellinen pituus noin 1 sivu.


Tutustuttehan ennen ilmoittautumista joukkueen omalta sivulta löytyvään infoon, jossa on tietoa mm. harjoitusajoista ja kauden kustannuksista. Joukkuepaikan hyväksymällä hyväksyy samalla kausisuunnitelman sisällön ja sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä.

Kaikkiin osallistujiin ollaan yhteydessä joukkuejakoviikon jälkeen.Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.