PCA kisakausi on vilkkaimmillaan
Porin Cheerleading AkatemiaJulkaistu: 11.04.2024 13.25

PCA kisakausi on vilkkaimmillaan

Joukkueidemme kisakausi on jatkunut kevätkaudella erinomaisesti. Start- ja Spirit - kisoista on tullut onnistuneita kisasuorituksia ja myös mitalisijoja.

Youth Beeta avasi oman kisakautensa pronssimitalilla cheer youth level 2 -sarjasta, ja stunttiryhmä Beetafull ylsi oman sarjansa voittajaksi Tampereella maaliskuussa järjestetyissä Start-Länsi kisoissa.

Maaliskuussa Mini Celsius pärjäsi hienosti cheer minit level 1 - sarjassa, ja sijoittui 12. 32 osallistujan joukosta. Youth Beeta puolestaan sijoittui 8. sarjassa, jossa kilpaili 26 joukkuetta. Beetafull nousi jälleen mitalisijalle, ollen tällä kertaa pronssimitalisti.

Huhtikuun ensimmäinen viikonloppu oli kiireinen, seurastamme matkasi kolme joukkuetta Vierumäelle Spirit - kisoihin. Siellä mitalisijalle ylsi Youth Alfa, joka sai pronssimitalin cheer youth level 3 - sarjassa.

Kausi jatkuu kohti Super-kisoja.Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.