Kevätnäytös ja lipunmyynti
Porin Cheerleading AkatemiaJulkaistu: 27.03.2024 11.09

Kevätnäytös ja lipunmyynti

Tule viihtymään Porin Cheerleading Akatemian kevätnäytökseen lauantaina 18.5. klo 15:00 (ovet klo 14.30) Itätuulen koululle. Osoite on Kalskeentie 9, 28370 Pori.

Näytöksessä esiintyvät seuran kaikki joukkueet. Lipun hinta on 20 €, ja lastenlippu 5 € (alle 7-vuotiaat). Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi, mikäli he eivät tarvitse omaa istumapaikkaa. Mikäli lapsi tarvitsee oman istumapaikan, niin tällöin lapselle on ostettava pääsylippu.

Verkkopankistasi saatava kuitti maksutapahtumasta toimii pääsylippunasi näytökseen.

Huoltajatoimikunnan pitämä kahvila on avoinna tapahtuman ajan. Lisäksi voi osallistua arpajaisiin, jossa onnekas palkitaan herkkukorilla.

Mukana tapahtumassa on paikallinen Cheer Supplies pienyrittäjä, jonka pisteeltä voi ostaa käsintehtyjä cheer-asusteita kuten donitseja ja rusetteja.

Kevätnäytöksen juontaa Juha Lamminen.

Tervetuloa!

Osta lippusi tapahtumaan alla olevasta lomakkeesta. Lomake aukeaa pe 5.4.


</iframe>

</div>

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.