PCA kisakausi on alkanut menestyksekkäästi
Porin Cheerleading AkatemiaJulkaistu: 13.12.2023 10.41

PCA kisakausi on alkanut menestyksekkäästi

Porin Cheerleading Akatemia on aloittanut kisakauden menestyksekkäästi. Junior Alfa avasi syksyn 3.12. tuomalla Ruotsista mukanaan oman sarjansa (U18 level 6) pronssimitalin NALC 2023 kilpailuista.

Tätä seurasi 9.-10.12. viikonlopun tuplavoitto, jolloin Youth Alfa ja Junior Beeta sijoittuivat molemmat oman sarjansa ensimmäisiksi. Junior Beeta kisasi Vantaalla järjestetyssä Cheermyrskyssä, ja Youth Alfa osallistui Tampereen Manse Cup - kilpailuun. Youth Alfa teki onnistuneen suorituksen, joka johti joukkueen uusiin ennätyspisteisiin.

Kuva: @AllstarNewMedia @varsityeurope


Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.