Tervetuloa syyskokoukseen 6.11.2023 klo 18:00
Julkaistu: 19.09.2023 14.28

Tervetuloa syyskokoukseen 6.11.2023 klo 18:00

Tervetuloa Porin Cheerleading Akatemia ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen

Kutsu, ohjeistus ennakkoilmoittautumiseen ja esityslista

Aika: Maanantaina 6.11.2023 klo 18 alkaen

Paikka: PCA Gym (yläkerta), Savipajakatu 2 28610 Pori

Lopullinen kokouspaikka päätetään ennakkoilmoittautumisten perusteella osallistujamäärän mukaan.

Kokous on kaikille avoin, mutta yhdistyksen sääntöjen mukaan äänioikeus on ainoastaan jäsenillä, jotka ovat täysi-ikäisiä. Jäseneksi voi liittyä maksamalla seuran jäsenmaksun. Lisätietoa kannattajajäsenyydestä seuran www sivuilta https://www.porincheerleadingakatemia.fi/seura/154/kannattajajasen

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat alla olevan esityslistan mukaisesti.

Halutessaan aloitteensa syyskokouksen esityslistalle kohtaan 9. Muut kokouskutsussa mainitut asiat, tulee jäsenen esittää se hallituksen käsiteltäväksi etukäteen viimeistään 2.10.2023 klo 23:59 mennessä. Tämän jälkeen seuran hallitus käsittelee asian 4.10.2023 hallituksen kokouksessa ja nostaa sen tarvittaessa syyskokouksen esityslistalle. Mikäli esityslista ja/tai kokouspaikka muuttuvat lähetetään kokouskutsu uudelleen jäsenistölle.

Syyskokouksessa ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan käsitellä asioita esityslistan ulkopuolelta.

Yhdistyksen säännöt ovat luettavissa:

https://www.porincheerleadingakatemia.fi/materiaalipankki

Ennakkoilmoittautuneille lähetetään etukäteen tutustuttavaksi kalenterivuoden 2024 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, joka sisältää myös ehdotuksen kalenterivuoden 2024 jäsen- ja lajimaksuista. Seuran hallitus hyväksyy 4.10.2023 edellä mainitut asiakirjat esitettäväksi syyskokoukselle.

Syyskokoukseen osallistumisesta tulee lähettää tilatarpeen ja tarjoilun määrän arvioimiseksi tieto seuran s-postiosoitteeseen info@porincheerleadingakatemia.fi maanantaihin 2.10.2022 klo 23:59 mennessä. Samassa viestissä jäsen voi tuoda julki asian, jota hän ehdottaa nostettavaksi syyskokouksen esityslistalle.

Viestin otsikoksi: SYYSKOKOUS 2023 JA OMA NIMI

SYYSKOKOUKSEN 2023 ESITYSLISTA

1.Kokouksen avaus
2.Kokouksen järjestäytyminen

Valitaan,

kokouksen puheenjohtaja

kokouksen sihteeri

kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja

tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3.Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4.Esityslistan hyväksyminen
5.Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio kalenterivuodelle 2024 sekä jäsenmaksun ja harrastusmaksujen suuruus kalenterivuodelle 2024.

Toimintasuunnitelmaa ja talousarviota tarkennetaan ja mahdollisesti täydennetään kevätkokouksen 2024 yhteydessä, kun vuoden 2023 tilinpäätös on valmistunut ja käytettävissä.

6.Valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024–2025
7.Valitaan kolme hallituksen jäsentä erovuorossa olevien tilalle (Nina Vänttinen, Jenna Virtanen ja Laura Kesonen) seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024–2025 ja kaksi hallituksen varajäsentä.
8.Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta
9.Muut kokouskutsussa mainitut asiat
10.Kokouksen päättäminen


Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.