Kevätnäytös ja lipunmyynti
Julkaistu: 12.04.2023 13.26

Kevätnäytös ja lipunmyynti

Tule viihtymään Porin Cheerleading Akatemian kevätnäytökseen sunnuntaina 28.5. klo 15 (ovet klo 14.30) Porin Urheilutalolle. Näytöksessä esiintyvät seuran kaikki joukkueet. Lipun hinta on 20 €, verkkopankistasi saatava kuitti maksutapahtumasta toimii pääsylippunasi näytökseen.

Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi, mikäli he eivät tarvitse omaa istumapaikkaa. Mikäli lapsi tarvitsee oman istumapaikan, niin tällöin lapselle on ostettava pääsylippu.

Tapahtuman aikana on mahdollista osallistua arpajaisiin, jossa onnekas palkitaan herkkukorilla. Lisäksi mukana tapahtumassa on paikallinen Cheer Supplies pienyrittäjä, jonka pisteeltä voi ostaa käsintehtyjä cheer-asusteita kuten donitseja ja rusetteja.

Tervetuloa!

Osta lippusi tapahtumaan alla olevasta lomakkeesta.Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.