Syyskokous
Julkaistu: 22.11.2022 09.13

Syyskokous

Tervetuloa syyskokoukseen 7.12.2022 klo 18

Tervetuloa Porin Cheerleading Akatemia ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen

Kutsu, ohjeistus ennakkoilmoittautumiseen ja esityslista

Aika: Keskiviikkona 7.12.2022 klo 18

Paikka: PCA Gym, Savipajakatu 2 28610 Pori

Lopullinen kokouspaikka päätetään ennakkoilmoittautumisten perusteella osallistujamäärän mukaan. Ilmoitamme erikseen ennakkoon ilmoittautuneille henkilöille, mikäli kokouspaikka on jokin muu, kuin tässä kutsussa mainittu (PCA Gym, Savipajakatu 2 28610 Pori).

Kokoukseen voi osallistua vain terveenä.

Kokous on kaikille avoin, mutta yhdistyksen sääntöjen mukaan äänioikeus on ainoastaan jäsenillä, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat alla olevan esityslistan mukaisesti.

Halutessaan aloitteensa syyskokouksen esityslistalle kohtaan 9. Muut asiat, tulee jäsenen esittää se hallituksen käsiteltäväksi etukäteen ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Tämän jälkeen seuran hallitus käsittelee asian ja nostaa sen tarvittaessa syyskokouksen esityslistalle. Syyskokouksessa ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan käsitellä asioita esityslistan ulkopuolelta.

Yhdistyksen säännöt ovat luettavissa: https://www.porincheerleadingakatemia.fi/materiaal...

Ennakkoilmoittautuneille lähetetään etukäteen tutustuttavaksi kalenterivuoden 2023 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, joka sisältää myös ehdotuksen kalenterivuoden 2023 jäsen- ja lajimaksuista.

Syyskokoukseen osallistumisesta tulee lähettää tieto seuran s-postiosoitteeseen info@porincheerleadingakatemia.fi maanantaihin 5.12.2022 klo 23:59 mennessä.

Viestin otsikoksi: SYYSKOKOUS JA OMA NIMI


SYYSKOKOUKSEN 2022 ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

Valitaan,

kokouksen puheenjohtaja

kokouksen sihteeri

kaksi ääntenlaskijaa

kaksi pöytäkirjantarkastajaa

3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Esityslistan hyväksyminen

5. Hallituksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenten sekä toiminnantarkastajien palkkioista päättäminen

6. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio kalenterivuodelle 2023 sekä jäsenmaksun ja harrastusmaksujen suuruus kalenterivuodelle 2023.

Toimintasuunnitelmaa ja talousarviota tarkennetaan ja mahdollisesti täydennetään kevätkokouksen yhteydessä, kun vuoden 2022 tilinpäätös on valmistunut ja käytettävissä.

7. Tilintarkastajan valinta ja varatilintarkastajan valinta

8. Valitaan kaksi hallituksen jäsentä erovuorossa olevien tilalle ja kaksi hallituksen varajäsentä

9. Muut asiat

10. Kokouksen päättäminen

Ystävällisin terveisin,

PCA hallitus

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.