PCA SPRING FEST 2021
Julkaistu: 17.06.2021 00.00

PCA SPRING FEST 2021

Kevätnäytöksen katseluoikeus

Kevätnäytös Spring Fest striimataan tänä vuonna osoitteessa https://solidsport.com/pca . Näytös on kuvattu etukäteen ja se tulee kokonaisuudessaan näkyviin sunnuntaina 20.6. klo 14:00 linkin osoittamalle sivulle hintaan 15 €. Voit siis ostaa katseluoikeuden itsellesi vasta sunnuntaina 20.6. klo 14 alkaen. Näytös on ostettavissa Solidsportin sivuilla heinäkuun loppuun asti. Katseluoikeuden ostoon liittyvissä ongelmissa olethan yhteydessä suoraan Solidsportin asiakaspalveluun.


Mukavia katseluhetkiä,

PCA Tiimi

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.