PCA VERKKOKAUPPA
Julkaistu: 22.09.2020 00.00

PCA VERKKOKAUPPA

Seura aloittaa yhteistyön Wildcheerin kanssa. Wildcheer on suomalainen yritys, joka tarjoaa kustomoituja treeni- ja joukkuetuotteita, sekä muita cheer-varusteita. Yhteistyön kautta PCA:n verkkokauppa siirtyy Wildcheerin nettisivujen alle.

Seuravaatekaupan tuotevalikoima kasvaa huomattavasti. Mukana pysyy vanha tuttu PCA svetari, mutta luvassa on paljon myös uutta. Eli verkkokauppaan on tulossa monipuolisesti tuotteita.

Verkkokaupalla pyritään mm. yhtenäistämään seuravaatteita joukkueiden välillä. Näin pystytään vähentämään yksittäisten joukkueiden jokavuotisia vaatetilauksia ja näin tuetaan kestävää kehitystä.

Verkkokauppa aukeaa lokakuun aikana. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lievittääkseen meidän odotusta WildCheer saapuu PCA Gymille tänään (ke 23.9.20) esittelemään harjoituskenkiä. Onko siis aika päivittää harjoituskengät, jotta harjoitteleminen olisi entistäkin turvallisempaa? Nyt pääset sovittamaan kenkiä ennen ostamista.

Tervetuloa PCA Gymille ke 23.9.2020 klo 17:00-19:00.


Linkki kenkävalikoimaan: PCA info - Wildcheer - Cheerleading kenkävalikoima 2020.pdf

Linkki Wildcheer nettisivuille: Wildcheer.fi

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.