PCA Seurapaitapäivä
29.9.2020 8:09 Uutiset / Porin Cheerleading Akatemia

Sykkiikö sinulla seurasydän?

Seurasydän-kampanja kutsuu syksyllä kaikki mukaan liputtamaan seuratoiminnan puolesta!

”Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.

Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään.

Seurasydän on seurojen kampanja, jonka me kaikki luomme yhdessä. Seurasydän näkyy urheiluseurojen ulkopuolelle seuran ja sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiriä seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen kanssa.” (olympiakomitea.fi)

Sykkiikö siis sinulla seurasydän?
Seuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Kaivetaan kaapeista oman rakkaan seuran paidat ja puetaan ne päälle tänään 29.9. ja lisätään kuva someen. Jokainen voi tukea omaa seuraansa mistä tahansa käsin somen avulla. Lisää postaukseen tunnisteet #seurapaitapäivä #seurasydän   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Huhtikuu   »
Kategoriat