PCA VIRTUAL CHRISTMAS FEST
Julkaistu: 16.11.2020 00.00

PCA VIRTUAL CHRISTMAS FEST

PCA VIRTUAL CHRISTMAS FEST
Näytös järjestetään PCA Gymillä 21.11.2020, Minit klo 14:00-16:00 ja Juniorit klo 18:00-20:00. Näytös on täysin virtuaalinen, joten yleisö voi osallistua ostamalla katseluoikeuden tapahtumaan. Näytöksessä esiintyy kaikki seuran kilpa- ja harrastejoukkueet. Vuoden peruuntuneiden kilpailuiden vuoksi seura on yhdistänyt näytökseen stunttiryhmäkilpailuita.

LIPUNMYYNTI:
Näytös kuvataan ja striimataan kotikatsojille. Näytökseen on mahdollista ostaa katseluoikeus. Näytöstä ei ole mahdollista katsoa paikan päällä.

Lipun hinta on 5€.

Lipun ostaminen tapahtuu seuraavasti:
1. Mene osoitteesee https://solidsport.com/pca/watch/pca-virtual-christmas-fest-2020
2. Avaa tapahtuma PCA Virtual Christmas Fest 2020
3. Napauta: “Buy 5 EUR”
4. Valitse luottokorttimaksu tai yläkulmasta “Pay trail”, jolloin voit maksaa pankkitunnuksilla
5. Saat maksusta kuitin sähköpostiisi, jossa myös on linkki live- lähetykseen: ”Siirry kohtaan Suora lähetys”.
6. Live tapahtumasta tulee tallenne myöhemmin katsottavaksi, joka kuuluu 5€ hintaan.

PCA kokeilee ensimmäistä kertaa tapahtuman livestriimausta Solidsportin kautta, joten yllättävien teknisten ongelmien mahdollisuus on huomioitu lipun hinnassa.

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.