PCA ON NYT TÄHTISEURA!
Julkaistu: 15.06.2020 00.00

PCA ON NYT TÄHTISEURA!

Suomen Olympiakomitea ja Suomen Cheerleadingliitto ovat myöntäneet PCA:lle lasten ja nuorten tähtiseuramerkin.

Seura aloitti tähtiseurakoulutuksen syyskuussa 2019. Koulutuksen päättävä auditointi pidettiin keskiviikkona 10.6. Auditointiin osallistui seuran hallituksen lisäksi seuran valmentaja, urheilija ja huoltaja. Sunnuntaina 14.6. seuralle myönnettiin tähtiseuramerkki ja on näin ollen kymmenes cheerladingseura, jolle se on myönnetty.

Tähtiseura -ohjelman tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seuran toiminta on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Laatuseuraohjelma on rakennettu yhteistyössä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjien kanssa. (scl.fi)

Tähtiseuramerkki myönnetään seuralle, joka täyttää seuraavat kriteerit:
1. Johtaminen ja hallinto (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi)
2. Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
3. Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
4. Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Lisätietoa asiasta: Olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat
Lisätietoa asiasta: scl.fi/seuratoiminta/sinettiseuratoiminta ja scl.fi/huipentui-uuteen-tahtiseuraan-porin-cheerleading-akatemia

Iso kiitos kuuluu kaikille seuran jäsenille ja toimijoille. Kiitos!

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.