Ilmoittaudu aikuisten harrasteryhmä Omegaan / ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Porin Cheerleading AkatemiaJulkaistu: 01.07.2024 12.00

Ilmoittaudu aikuisten harrasteryhmä Omegaan / ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Syksyllä käynnistyy aikuisten harrastejoukkue Omega, jonne voi osallistua matalalla kynnyksellä ilman akrobatiataitoja. Tunnit koostuvat cheerin parissa harjoittelusta, stunttailusta ja yhdessä liikkumisesta.

Omega on seuramme klassikoiden eli oikeasti aikuisten joukkue, joka treenaa kerran viikossa. Hauskanpito, hyvä meininki ja yhdessä tekeminen kuvaavat joukkueen harjoittelua hyvin. Monet joukkueen harrastajat löytävät lajin pariin oman lapsen harrastamisen kautta!

Harjoitukset alkavat viikolla 33, ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina klo. 20:00-22:00.


Harjoitusaika: maanantaisin klo. 20:00-22:00

Kustannukset: 150 € / 5kk + seuran jäsenmaksu 40 €. Lisäksi jokaisella on oltava voimassa oleva harrastajan lisenssi.


Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä

info@porincheerleadingakatemia.fi

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.