Maksuehdot

PCA MAKSUEHDOT
JOUKKUUEESSA URHEILEMINEN / LOPETTAMINEN
Harraste- ja kilpajoukkueen urheilijat sitoutuvat joukkueeseen ja heidät lisätään jäsenrekisteriin seuran toimesta.

Uusi harrastaja saa tutustua harrastejoukkueiden toimintaan kahden harjoituksen verran (kahdet ensimmäiset harjoitukset ilmoittautumisen jälkeen), jonka jälkeen sitoutuu maksamaan jäsen- ja lajimaksun kuluvan toimintakauden loppuun asti (elo-heinäkuu).

Urheilija saa tutustua kilpajoukkueissa joukkueen toimintaan yhden viikon ajan, jonka jälkeen urheilija sitoutuu maksamaan jäsen- ja lajimaksun kuluvan toimintakauden loppuun asti (elo-heinäkuu).

Kaikissa tapauksissa urheilijan lopettamisesta tai joukkuepaikan perumisesta pitää ilmoittaa kirjallisesti PCA:n toimistolle info@porincheerleadingakatemia.fi.

SEURAN JOPOX LASKUTUS
Joukkueiden jäsen- ja lajimaksut sekä muut kilpailutoimintaan liittyvät maksut laskutetaan seuran Jopox PCA Laskutuksen toimesta. Laskut toimitetaan harrastajien perheille sähköpostitse, seuran Jopoxissa yhteystietoihin päivitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Kaikki laskutus tapahtuu sähköisesti, seura ei lähetä paperilaskuja. Maksut tulee hoitaa sähköpostilaskulla olevan maksulinkin kautta eräpäivään mennessä.

JOUKKUEIDEN JÄSEN- JA LAJIMAKSUT
Jäsen- ja lajimaksut pohjautuu seuran syyskokouksen hyväksymään budjettiin. Jäsen- ja lajimaksuilla katetaan joukkueen kauden aikana syntyneet kustannukset.

Jäsenmaksu: Jäsenmaksu on 25 euroa kaudelta 21/22 (voimassa 1.8.2021-31.7.2022). Se maksetaan lajimaksun yhteydessä ja on voimassa harjoituskauden loppuun. Jäsenmaksu sisältää Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksun. Jäsenmaksua ei palauteta, vaikka lopettaisikin harrastamisen ennen kalenterivuoden päättymistä.
Lajimaksut: Jokaisella joukkueella on lajimaksut. Lajimaksut maksetaan yhdessä erässä kevät- ja syyskausi erikseen. Lajimaksu kattaa mm. valmennuksen viikoittaisilla harjoitusvuoroilla sekä harjoitustilan. Lajimaksun lisäksi kilpailevilla joukkueilla on erillisiä maksuja, alla tarkemmin niistä. Lajimaksua ei palauteta, vaikka lopettaisi harrastamisen kesken kauden.

LISENSSI JA VAKUUTUS
Jäsenmaksun ja lajimaksun lisäksi kilpailevien joukkueiden urheilijoiden tulee ostaa liiton lisenssi, joka sisältää vakuutuksen tai vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksettoman lisenssin ostaja tarvitsee oman vakuutuksen.

Harrastejoukkueissa urheilevien on mahdollisuus halutessaan ostaa harrastevakuutus liiton kautta. Harrastevakuutus sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksen ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Huom! Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan.

Lisätietoa lisenssin ja vakuutuksen ostosta liiton sivuilta (www.scl.fi).

Huom! Porin Cheerleading Akatemia ry ei vakuuta kilpaharrastajia eikä tapahtumiin osallistujia. Harrastejoukkueiden vakuutus kattaa ainoastaan PCA:n tiloissa sattuneet tapaturmat. (Seuralla käytössä OP Pohjola vakuutus harrastejoukkueille).

MUUT KILPAJOUKKUEEN KULUT
Muita kilpajoukkueen kuluja jäsen- ja lajimaksun lisäksi ovat mm. vaate, leiri, kilpailumatkat, joukkueillat ja kilpailumusiikki yms.

Oletuksena on, että urheilija osallistuu kaikkeen joukkueen toimintaan ja hän on sitoutunut koko kaudeksi. Mikäli urheilija ei voi osallistua joukkueen leireille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa info@porincheerleadingakatemia.fi viipymättä.

Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kilpailuista/tapahtumasta. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan kaikki siihen asti aiheutuneet kustannukset, mikäli niitä ei voida peruuttaa. (Tuotetilaukset, kilpailumatkat, leirit jne.)

MAKSUKÄYTÄNNÖT POISSAOLO- SAIRASTUMIS- JA LOUKKAANTUMISTILANTEISSA

  • Tilapäisiä poissaoloja ei hyvitetä.
  • Lajimaksun osahyvityksestä voidaan neuvotella, mikäli sairastuminen tai loukkaantuminen aiheuttaa pidempiaikaisen (yli 1 kk) poissaolon harjoittelusta. Tämä edellyttää lääkärintodistusta. Tällaisessa tapauksessa ole yhteydessä info@porincheerleadingakatemia.fi.
  • Mikäli urheilija sairastuu tai loukkaantuu ennen kilpailumatkaa tai vastaavaa tapahtumaa, kuluhyvitystä varten vaaditaan lääkärintodistus.

MAKSAMATTOMAT LASKUT
Seuran hallituksen päätöksen mukaisesti toinen avoimena oleva erääntynyt lasku johtaa urheilijan sulkemiseen pois toiminnasta, kunnes erääntyneet maksut on hoidettu kokonaisuudessaan. Seuran Jopox maksupalvelu tarjoaa osamaksu vaihtoehdon, jolloin voit maksaa laskut halutessasi pienemmissä erissä. Hoitamalla maksut ajallaan helpotat PCA Laskutusta sekä varmistat urheilijan keskeytymättömän harrastamisen.

LASKUN LÄHETTÄMINEN PERINTÄÄN
Porin Cheerleading Akatemia ry käyttää Brang Oy -perintäyhtiötä. Mikäli maksua ei makseta maksuhuomautuksesta huolimatta, lasku siirtyy suoraan perintään. Perintään siirrettyjen laskujen osalta urheilijan (yli 18-vuotias) tai urheilijan huolyajan on selvitettävä asiat suoraan perintätoimiston kanssa.

POIKKEUSTILANTEET
Ylivoimaisen seurasta johtumattoman esteen sattuessa (Force majeure), joka estää tavalla tai toisella seuran normaalin toiminnan, tapahtumat tai kilpailumatkat, seura ei ole velvollinen palauttamaan keräämiään maksuja. Tilatut tuotteet ja palvelut, joita ei voida peruuttaa laskutetaan ja ne tulevat maksettavaksi urheilijalle tai alaikäisen huoltajalle. Ylivoimaisen esteen sattuessa joukkuepaikan vastaanottanut henkilö on velvollinen maksamaan kaudesta aiheutuvat kaikki kyseisen kauden jäsen- ja lajimaksut. Tällöin seura kuitenkin pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa.


   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Toukokuu   »
Kategoriat