Ilmoittaudu

Miksi lähteä mukaan toimintaan?
Haluamme yhdessä viedä porilaisen cheerleadingin uudelle tasolle ja tarjota mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla hyvissä puitteissa. Porin Cheerleading Akatemia on ensimmäinen Porissa toimiva seura, jonka toiminta keskittyy vain cheerleadingiin. Annamme lajin kehittymiselle sen vaatiman huomion ja näin ollen luomme pohjaa menestymiselle.

Tulethan mukaan ja viedään tätä tarinaa yhdessä eteenpäin, hyvässä hengessä ja unelmia tavoitellen.

Harrastajaksi / urheilijaksi
Kokoamme seuramme joukkueet joulukuussa SM-kilpailuiden jälkeen. Joulukuussa järjestetään karsintatilaisuudet kilpajoukkueisiin. Tarkempaa tietoa löydät kohdasta karsinnat.

Syyskaudelle joukkueita täydennetään heinä- elokuun vaihteessa täydennyskarsinnoilla. Täydennettävät joukkueet järjestävät avoimia harjoituksia, joissa voi hakea kilpajoukkueisiin.

Aloittelija- ja harrastejoukkueisiin ei järjestetä erillistä karsintaa, mukaan pääsee ilmoittautumalla. Joulu-tammikuussa seuran sivuille tulee harrastehaku, jolloin uudet harrastajat pääsevät mukaan. Muina aikoina voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan seuraan.

Valmentajaksi
Kiinnostaisiko sinua paikka cheerleadingvalmentajana?
Sinulta löytyy selkeä visio ja olet innokas oppimaan uutta, sekä halua päästää luovuutesi valloilleen?

Haluamme tiimiimme mukaan lisää innostavia ja motivoituneita valmentajia. Valmentajaksi voi hakea kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt.
Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen seuran info sähköpostiin.

Seuratoimijaksi
Uusia näkemyksiä ja ideoita, intoa kehittää seuraa?
Hae mukaan seuran johtokuntaan, jossa pääset vaikuttamaan ja tuomaan uusia ideoita seuran käytäntöön.

Haluamme tiimiimme mukaan lisää innokkaita seuratoimijoita. Laitathan seuran info sähköpostiin ideasi ja toiveesi, niin lähdetään yhdessä kehittämään seuran toimintaa.   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Syyskuu   »
Kategoriat