MINI EPSILON INFO
Mini EpsilonJulkaistu: 18.12.2019 00.00

MINI EPSILON INFO

Mini Epsilon:


Mini Epsilon on seuran vuonna 2011-2015 syntyneiden harrastejoukkue.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa cheerleadingin perustaitoja, unohtamatta leikkejä ja hauskanpitoa.

Joukkueeseen on tervetullut mukaan kuka tahansa nuori, joka on innostunut liikunnasta tai joka haluaa kokeilla liikuntaharrastusta

Joukkue esiintyy kauden aikana seuran omissa näytöksissä (kevät- ja joulunäytös).

Tavoitteena on:

Oppia cheerleadingin perustaitoja ja vakiinnuttaa motorisia perustaitoja ja valmiuksia.

Oppia toimimaan ryhmän jäsenenä.

Valmentajat:

Helmi Mäki, Neea Sinkko, Marissa Nurminen, Iida-Nella Markkanen, Emma Hautaoja

Joukkueen yhteyshenkilö:

Nina Vänttinen

lapsivastaava@porincheerleadingakatemia.fi

Harjoitteluajat:

La klo 14:00-15:00.

Seuran harjoitushalli PCA Gym sijaitsee osoitteessa Savipajakatu 2, 28610 Pori

Mukaan tarvitset:

Mukavat vaatteet liikkua, sisäkengät ja juomapullo. Harjoituksissa ei saa olla koruja. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

Harrastuksen kustannukset:

130 €/5kk + seuran jäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi + Suomen Cheerleadingliiton harrastelisenssi 15 € (voimassa 1.8.2023-31.7.2024)

Suomen Cheerleadingliitto ja kaikki sen alaiset jäsenseurat siirtyvät elokuussa 2023 uuteen lisenssijärjestelmään. Lisenssijärjestelmän muutos tulee voimaan uuden lisenssikauden alkaessa 1.8.2023.

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa* harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä sekä erilaisilla lajin toimijoille suunnatuilla lisensseillä. Lisää lisenssistä https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/

Harjoitukset tauolla:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Uusien harrastajien kohdalla huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia kahden ensimmäisen treenikerran ajan, jonka jälkeen lapsen tulisi kyetä jäämään harjoitushallille ilman huoltajan tukea.

Harrastejoukkueissa harrastavat lapset ja nuoret on vakuutettu seuran toimesta. Seuralla on käytössä OP Pohjolan vakuutus harrastejoukkueille. Harrastejoukkueissa urheilevien on lisäksi mahdollisuus halutessaan ostaa harrastevakuutus liiton kautta (www.scl.fi).

Joukkueeseen voi hypätä mukaan myös kesken kauden! Otamme mukaan harrastajia niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Tiedustelut: info@porincheerleadingakatemia.fi

Ryhmän uusimmat uutiset

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.