JUNIOR CELSIUS INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

JUNIOR CELSIUS INFO

Junior Celsius (Level 2, juniorit)

Junior Celsius on juniorikäisten kilpajoukkue, josta on helppo startata kilpailu-ura ja/tai aloittaa cheerleading harjoittelu.

Joukkue on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun nuori haluaa siirtyä harrasteryhmästä kilpajoukkueeseen.

Joukkueeseen pääsy ei edellytä aiempia lajitaitoja. Joukkueessa urheilevalta edellytetään motivaatiota säännölliseen harjoitteluun ja innokkuutta oppia uusia taitoja. Joukkuelajina cheerleading vaatii urheilijalta halua toimia ryhmässä joukkueen parhaaksi. Muita tärkeitä taitoja ovat riittävä keskittymiskyky ja kyky noudattaa saatuja ohjeita.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään harrastajalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen harrastajan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta. Junior Celsius harjoittelee pääsääntöisesti kahdesti viikossa, joten harrastus on helppo sovittaa perheen arkeen ja muihin harrastuksiin.

Ikäluokka: 2005-2010 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 3,5 tuntia lajia + leiriviikonloput kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella

Treenin sisältö: Lajiharjoittelu (level 2, alempi keskitaso)

Kilpailut ja esiintymiset: 1-2 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Keskiviikko 19:30-21:00

Lauantai 12:00-14:00

Valmentajat:

Ilona Hautaoja, Janessa Jokinen, Kiia Kurppa, Ella Laakso

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 23-24 (elokuu 23 – kesäkuu 24) ovat n. 1000 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Ota yhteyttä: juniorcelsius@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcajuniorcelsius

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.