ALFA INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

ALFA INFO

Alfa level 5-6, naiset

Alfa on seuran 2006 ja sitä aiemmin syntyneiden level 5 tasolla kilpaileva naisten joukkue. Joukkueella on mahdollisuus kilpailla myös SM tasolla (level 6), mikäli joukkueen yleinen taitotaso antaa tähän valmiudet.

Joukkue kaudelle 2022-2023 muodostetaan 1.8.2022 järjestettävässä joukkueenjakotilaisuudessa.

Joukkueeseen haluavalle urheilijalla tulee jo ennestään olla lajin perusosaamista, joten level 2-3 taitojen hallinta katsotaan eduksi.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Alfa sopii kuitenkin erinomaisesti esimerkiksi urheilijoille, joiden cheerleading harrastus on ollut tauolla ja jotka haluaisivat jatkaa harrastusta.

Mikäli joukkueeseen ei löydy riittävää määrää sopivia urheilijoita, voi Alfan harjoittelu toteutua myös pelkästään stunttiryhmittäin. Edellytyksenä on, että hakijoissa on sopiva määrä urheilijoita ryhmän eri rooleihin (nousija, pääpohja, sivupohja, takanostaja). Yksittäiset stunttiryhmät voivat osallistua kilpailuissa ryhmästunt - sarjoihin.

Alfassa harjoittelu edellyttää urheilijalta hyvää motivaatio ja jatkuvaa halua kehittyä urheilijana. Lisäksi urheilijalta edellytetään kykyä toimia ryhmässä koko joukkueen parasta ajatellen. Jokaisen urheilijan positiivinen asenne ja sitoutuminen joukkueeseen luovat hyvän harjoitteluilmapiirin koko joukkueelle.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Alfa harjoittelee pääsääntöisesti kolmesti viikossa ja lisäksi joukkueella on joitakin leiriviikonloppuja (esim pe-su). Alfaan pyrkivän urheilijan kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakoja, sopiiko joukkueen harjoittelumäärä muuhun arkeen (esim. työ, opiskelu, muut harrastukset)

Ikäluokka: 2006 syntyneet ja vanhemmat

Treenitunnit viikossa: 5,5 tuntia lajia + leiriviikonloput

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 5/Elite tai level 6/Premier)

Kilpailut ja esiintymiset: 2 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Maanantai 19:30-21:00

Keskiviikko 19:00-21:00

Sunnuntai: 16:30-18:30

Valmentajat:

Vilma Haavisto (Alfan valmennustiimiä pyritään vahvistamaan vielä ainakin toisella valmentajalla)

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 24.10. - 30.10.2022

Joululoma 19.12.2022 - 08.01.2023

Talviloma 20.02. - 26.02.2023

Joukkueen kustannukset:

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 22-23 (elokuu 22 – kesäkuu 23) ovat n. 1100 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Ota yhteyttä: alfa@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:

Instagram: @pcaalfa

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.