MIKRO MYY INFO
Julkaistu: 29.12.2019 00.00

MIKRO MYY INFO

Mikro Myy:


Mikro Myy on seuran vuonna 2016-2018 syntyneiden harrastejoukkue.

Joukkueeseen on tervetullut mukaan jokainen lapsi, joka on innostunut liikunnasta tai joka haluaa kokeilla liikuntaharrastusta.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa cheerleadingin perustaitoja leikkien ja hauskanpidon lomassa.

Joukkue esiintyy kauden aikana seuran omissa näytöksissä (kevät- ja joulunäytös).

Joukkueen tavoitteet:
Oppia cheerleadingin perusteita ja motorisia perustaitoja leikin lomassa.

Oppia toimimaan ryhmän jäsenenä.

Valmentajat:
Heini Tervo, Leea Aaltonen, Elli Kangas, Amanda Kantonen

Joukkueen yhteyshenkilö:
Nina Vänttinen
lapsivastaava@porincheerleadingakatemia.fi

Harjoitteluajat:
La klo 14:00-15:00

Seuran harjoitushalli PCA Gym löytyy osoitteesta Savipajakatu 2, 28610 Pori

Mukaan tarvitset:
Mukavat vaatteet liikkua, sisäkengät ja juomapullon. Harjoittelun aikana ei saa olla koruja. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

Harrastuksen kustannukset:

130 €/5kk + seuran jäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi + Suomen Cheerleadingliiton harrastelisenssi 15 € (voimassa 1.8.2023-31.7.2024)

Suomen Cheerleadingliitto ja kaikki sen alaiset jäsenseurat siirtyvät elokuussa 2023 uuteen lisenssijärjestelmään. Lisenssijärjestelmän muutos tulee voimaan uuden lisenssikauden alkaessa 1.8.2023.

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa* harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä sekä erilaisilla lajin toimijoille suunnatuilla lisensseillä. Lisää lisenssistä https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/

Harjoitukset tauolla:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Uusien harrastajien kohdalla huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia kahden ensimmäisen treenikerran ajan, jonka jälkeen lapsen tulisi kyetä jäämään harjoitushallille ilman huoltajan tukea.

Harrastejoukkueissa harrastavat lapset ja nuoret on vakuutettu seuran toimesta. Seuralla on käytössä OP Pohjolan vakuutus harrastejoukkueille. Harrastejoukkueissa urheilevien on lisäksi mahdollisuus halutessaan ostaa harrastevakuutus liiton kautta (www.scl.fi).

Joukkueeseen voi hypätä mukaan myös kesken kauden! Otamme mukaan harrastajia niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Tiedustelut: info@porincheerleadingakatemia.fi

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.