MINI CELSIUS INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

MINI CELSIUS INFO

Mini Celsius (Level 1, minit)

Mini Celsius on ns. matalan kynnyksen kilpajoukkue, josta on helppo startata kilpailu-ura ja/tai aloittaa uusi harrastus.

Joukkue on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun lapsi/nuori haluaa siirtyä harrasteryhmästä kilpajoukkueeseen.

Joukkueeseen pääsy ei edellytä aiempia lajitaitoja. Into oppia uutta ja halu toimia ryhmässä ovat hyviä lähtökohtia harjoittelulle. Harrastajan pitää olla valmis jäämään yksin harjoituksiin ja hänen tulee olla kykenevä noudattamaan valmentajien ohjeita.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään harrastajalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen harrastajan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta. Mini Celsius harjoittelee pääsääntöisesti kahdesti viikossa, joten cheerleading on helposti sovitettavasti perheen arkeen ja myös muihin harrastuksiin.

Ikäluokka: 2012-2014 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 3 tuntia lajia + leiriviikonloput kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella

Treenin sisältö: Lajiharjoittelu (level 1, aloittelijat)

Kilpailut ja esiintymiset: 1-2 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Joukkueen aloittelijatasosta kertoo osaltaan myös se, että kilpailuissa ei välttämättä jaeta sijalukuja, vaan tuomarit antavat joukkueen suorituksesta ainoastaan palautteen.

Harjoitteluajat:

Tiistai 18:00-19:30

Lauantai 15:00-16:30

Valmentajat:

Sara Kaasinen, Siiri Lähde, Vilma Jokinen, Helinä Vandell, Ida Hartila

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 23-24 (elokuu 23 – kesäkuu 24) ovat n. 700 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Ota yhteyttä minicelsius@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcaminicelsius

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.