Junior ZetaJulkaistu: 28.05.2024 10.33

JUNIOR ZETA INFO

Junior Zeta (Level 4, juniorit)

Junior Zeta on ylemmällä keskitasolla (level 4) kilpaileva uusi joukkue.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Joukkueeseen haluavalle urheilijalla tulee jo ennestään olla vahva lajin perusosaaminen, joten level 3 taitojen hallinta on välttämätöntä.

Junior Zetassa harjoittelu edellyttää urheilijalta hyvää motivaatiota ja jatkuvaa halua kehittyä urheilijana. Lisäksi urheilijalta edellytetään kykyä toimia ryhmässä koko joukkueen parasta ajatellen. Urheilijalla tulee olla myös riittävä keskittymiskyky ja kykyä ottaa ohjausta vastaan. Jokaisen urheilijan positiivinen asenne luo hyvän harjoitteluilmapiirin koko joukkueelle.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Junior Zeta harjoittelee pääsääntöisesti neljä kertaa viikossa ja lisäksi joukkueella on leiriviikonloppuja noin kuusi kertaa vuodessa. Huoltajien kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakoja sopiiko joukkueen harjoittelumäärä perheen ja urheilijan muuhun arkeen. Junior Zetassa urheilevan lapsen/nuoren vapaa-ajasta kuluu jo suuri osa cheerleadingin parissa ja tämä vaikuttaa mahdollisesti myös koko perheen elämään.

Ikäluokka: 2006-2010 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 7 tuntia lajia + leiriviikonloput (syksyllä vko 35, 39 ja 47).

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 4, ylempi keskitaso)

Kilpailut ja esiintymiset: 1 kansainväliset ja 3 kotimaan kilpailut vuodessa, sekä seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Tiistai 17:30-19:30

Keskiviikko 16:00-17:30

Perjantai 19:30-21:00

Sunnuntai 16:30-18:30

+ mahdollinen fysiikkatreeni myöhemmin ilmoitettuna päivänä

Valmentajat:

Vastuuvalmentaja Emma Leppänen, valmentajat Jenna Virtanen, Anni Salo ja Ella Peltola.

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 24-25 (elokuu 24 – toukokuu 25) ovat n. 2 000 € sisältää kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Lisäksi kilpajoukkueen kauden toimintaan kuuluu varainkeruuta, johon edellytetään kaikkien aktiivista osallistumista.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 21.10. - 27.10.2024

Joululoma 21.12.2024 - 06.01.2025

Talviloma 17.02. - 23.02.2025

Perheen loma-matkat tulee ajoittaa joukkueen loma-aikoihin.

Muuta: Joukkue kilpailee kansainvälisissä Nordic All Level Championships 2024 kilpailuissa Ruotsissa joulukuussa 2024. Kilpailumatkan kustannukset ovat mukana arvioiduissa kustannuksissa.

Ota yhteyttä juniorzeta@porincheerleadingakatemia.fi

Ryhmän uusimmat uutiset

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.