YOUTH BEETA INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

YOUTH BEETA INFO

Youth Beeta (Level 2, youth)

Youth Beeta on alemmalla keskitasolla (level 2) kilpaileva youth-ikäisten joukkue.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Joukkueeseen pyrkivällä urheilijalla tulisi jo ennestään olla lajin perusosaamsta, joten level 1-2 taitojen hallinta katsotaan eduksi. Joukkue sopii erinomaisesti esimerkiksi niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet lajia kilpailumielessä aloittelijatasolla (esim. PCA Mini Celsius).

Youth Beetassa harjoittelu edellyttää urheilijalta hyvää motivaatiota ja intoa oppia uutta. Lisäksi urheilijalta edellytetään ryhmässä toimimisen taitoja, riittävää keskittymiskykyä ja kykyä ottaa ohjausta vastaan.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Youth Beeta harjoittelee pääsääntöisesti kolmesti viikossa ja lisäksi joukkueella on leiriviikonloppuja noin kuusi kertaa vuodessa (esim. pe-su). Huoltajien kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakoja sopiiko joukkueen harjoittelumäärä perheen ja urheilijan muuhun arkeen. Youth Beetassa urheilevan lapsen/nuoren vapaa-ajasta kuluu jo melko paljon cheerleadingin parissa ja tämä vaikuttaa mahdollisesti myös koko perheen elämään.

Ikäluokka: 2009-2012 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 5 tuntia lajia + leiriviikonloput joka toinen kuukausi

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 2, alempi keskitaso)

Kilpailut ja esiintymiset: 2 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Maanantai 16:30-18:00

Torstai 16:30-18:00

Sunnuntai 15:00-17:00

+ mahdollisesti fysiikkatreeni myöhemmin ilmoitettuna päivänä

Valmentajat:

Aada Kaasinen, Oona Hohkala, Aada Viljanen, Pihla Savolainen

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 23-24 (elokuu 23 – kesäkuu 24) ovat n. 1500 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Perheen loma-matkat tulee ajoittaa joukkueen loma-aikoihin.

Muuta: Joukkue kilpailee mahdollisesti kansainvälisissä Nordic All Level Championships 2023 kilpailuissa Ruotsissa joulukuussa 2023. Kilpailumatkan kustannukset ovat mukana arvioiduissa kustannuksissa. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Ota yhteyttä: youthbeeta@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcayouthbeeta

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.