JUNIOR BEETA INFO
Junior BeetaJulkaistu: 18.12.2019 00.00

JUNIOR BEETA INFO

Junior Beeta (Level 3, juniorit)

Junior Beeta on ylemmällä keskitasolla (level 3) kilpaileva joukkue.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Joukkueeseen haluavalle urheilijalla tulee jo ennestään olla lajin perusosaamista, joten level 1-2 taitojen hallinta katsotaan eduksi.

Junior Beetassa harjoittelu edellyttää urheilijalta hyvää motivaatiota ja jatkuvaa halua kehittyä urheilijana. Lisäksi urheilijalta edellytetään kykyä toimia ryhmässä koko joukkueen parasta ajatellen. Urheilijalla tulee olla myös riittävä keskittymiskyky ja kykyä ottaa ohjausta vastaan. Jokaisen urheilijan positiivinen asenne luo hyvän harjoitteluilmapiirin koko joukkueelle.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Junior Beeta harjoittelee pääsääntöisesti kolmesti viikossa ja lisäksi joukkueella on leiriviikonloppuja noin kuusi kertaa vuodessa (esim. pe-su). Huoltajien kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakoja sopiiko joukkueen harjoittelumäärä perheen ja urheilijan muuhun arkeen. Junior Beetassa urheilevan lapsen/nuoren vapaa-ajasta kuluu jo melko paljon cheerleadingin parissa ja tämä vaikuttaa mahdollisesti myös koko perheen elämään.

Ikäluokka: 2005-2010 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 6 tuntia lajia + leiriviikonloput joka toinen kuukausi

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 3, ylempi keskitaso)

Kilpailut ja esiintymiset: 2-3 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Maanantai 17:30-19:30

Torstai 19:00-21:00

Sunnuntai 13:00-15:00

+ mahdollinen fysiikkatreeni myöhemmin ilmoitettuna päivänä

Valmentajat:

Vilma Haavisto, Anni Salo, Krista Haavisto

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 23-24 (elokuu 23 – kesäkuu 24) ovat n. 1700 € sisältää kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Perheen loma-matkat tulee ajoittaa joukkueen loma-aikoihin.

Muuta: Joukkue kilpailee mahdollisesti kansainvälisissä Nordic All Level Championships 2023 kilpailuissa Ruotsissa joulukuussa 2023. Kilpailumatkan kustannukset ovat mukana arvioiduissa kustannuksissa. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Ota yhteyttä juniorbeeta@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcajuniorbeeta
Facebook: PCA Junior Beeta

Ryhmän uusimmat uutiset