YOUTH ALFA INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

YOUTH ALFA INFO

Youth Alfa (Level 3, youth)

Youth Alfa on Porin Cheerleading Akatemian youth edustusjoukkue.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Joukkueeseen haluavalla urheilijalla tulee jo ennestään olla lajin perusosaamsta, joten level 1-2 taitojen hallinta katsotaan eduksi. Youth Alfassa harjoittelu edellyttää urheilijalta vahvaa motivaatiota ja jatkuvaa halua kehittyä urheilijana. Lisäksi urheilijalta edellytetään kykyä toimia ryhmässä annettujen ohjeiden mukaisesti ja riittävää keskittymiskykyä.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Huoltajien kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakotilaisuutta sopiiko joukkueen harjoittelumäärä perheen ja urheilijan muuhun arkeen. Youth Alfassa urheilevan lapsen/nuoren vapaa-ajasta kuluu suuri osa cheerleadingin parissa ja tämä vaikuttaa mahdollisesti myös koko perheen elämään.

Ikäluokka: 2009-2012 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 6,5 tuntia lajia + leiriviikonloput 1 kerta / kk

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 3, ylempi keskitaso)

Kilpailut ja esiintymiset: 2-3 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Tiistai 16:30-18:00

Keskiviikko 18:00-19:30

Torstai 18:00-19:30

Sunnuntai 11:30-13:30

+ mahdollisesti erillinen fysiikkaharjoittelu myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana

Valmentajat:

Minttu-Maija Hyvölä, Viola Saarinen, Emma Leppänen ja Sanni Riuttamäki

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 23-24 (elokuu 23 – kesäkuu 24) ovat n. 2000 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 23.10. - 29.10.2023

Joululoma 23.12.2023 - 07.01.2024

Talviloma 19.02. - 25.02.2024

Perheen loma-matkat tulee ajoittaa joukkueen loma-aikoihin.

Muuta: Joukkue osallistuu myös kansainvälisiin kilpailuihin. Kilpailumatkan kustannukset Suomea lähellä oleviin maihin (Ruotsi, Viro) ovat mukana arvioiduissa kustannuksissa. Mikäli joukkue joutuu matkustamaan lentäen esimerkiksi Saksaan, niin silloin kulut kasvavat. Kustannusarvioon ei sisälly omatoimisesti maksettavia kuluja. Näitä voi tulla esimerkiksi kisamatkojen ruokailuista tai urheilijan käyttörahoista.

Ota yhteyttä youthalfa@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcayouthalfa

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.