MINI CELSIUS INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

MINI CELSIUS INFO

Mini Celsius (Level 1, minit)

Mini Celsius on ns. matalan kynnyksen kilpajoukkue, josta on helppo startata kilpailu-ura ja/tai aloittaa uusi harrastus.

Joukkue on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun lapsi/nuori haluaa siirtyä harrasteryhmästä kilpajoukkueeseen.

Joukkue kaudelle 2022-2023 muodostetaan 4.8.2022 järjestettävässä joukkueenjakotilaisuudessa. Huoltajat eivät voi jäädä seuraamaan tilaisuutta.

Joukkueeseen pääsy ei edellytä aiempia lajitaitoja. Into oppia uutta ja halu toimia ryhmässä ovat hyviä lähtökohtia harjoittelulle. Harrrastajan pitää olla valmis jäämään yksin harjoituksiin ja hänen tulee olla kykenevä noudattamaan valmentajien ohjeita.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään harrastajalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen harrastajan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta. Mini Celsius harjoittelee pääsääntöisesti kahdesti viikossa, joten cheerleading on helposti sovitettavasti perheen arkeen ja myös muihin harrastuksiin.

Ikäluokka: 2009-2014 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 3 tuntia lajia + leiriviikonloput kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella

Treenin sisältö: Lajiharjoittelu (level 1, aloittelijat)

Kilpailut ja esiintymiset: 1-2 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Joukkueen aloittelijatasosta kertoo osaltaan myös se, että kilpailuissa ei välttämättä jaeta sijalukuja, vaan tuomarit antavat joukkueen suorituksesta ainoastaan palautteen.

Harjoitteluajat:

Tiistai 18:00-19:30

Lauantai 15:30-17:00

Valmentajat:

Ida Hartila, Janessa Jokinen, Pihla Savolainen, Siiri Lähde

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 22-23 (elokuu 22 – kesäkuu 23) ovat n. 600 € sisältäen kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 24.10. - 30.10.2022

Joululoma 19.12.2022 - 08.01.2023

Talviloma 20.02. - 26.02.2023

Ota yhteyttä minicelsius@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcaminicelsius

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.