JUNIOR BEETA INFO
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

JUNIOR BEETA INFO

Junior Beeta (Level 3-4, juniorit)

Junior Beeta on ylemmällä keskitasolla (level 3) kilpaileva joukkue. Joukkueella on mahdollisuus kilpailla myös edistyneet tasolla (level 4), mikäli joukkueen yleinen taitotaso antaa tähän valmiudet.

Joukkue kaudelle 2022-2023 muodostetaan 3.8.2022 järjestettävässä joukkueenjakotilaisuudessa.

Joukkuetta ei suositella ensimmäiseksi joukkueeksi niille, jotka ovat vasta aloittamassa cheerleading harrastusta ja/tai kilpailu-uraa. Joukkueeseen haluavalle urheilijalla tulee jo ennestään olla lajin perusosaamsta, joten level 1-2 taitojen hallinta katsotaan eduksi.

Junior Beetassa harjoittelu edellyttää urheilijalta hyvää motivaatio ja jatkuvaa halua kehittyä urheilijana. Lisäksi urheilijalta edellytetään kykyä toimia ryhmässä koko joukkueen parasta ajatellen. Urheilijalla tulee olla myös riittävä keskittymiskyky ja kykyä ottaa ohjausta vastaan. Jokaisen urheilijan positiivinen asenne luo hyvän harjoitteluilmapiirin koko joukkueelle.

Seuran kaikissa kilpajoukkueissa edellytetään urheilijalta ja hänen huoltajiltaan sitoutumista joukkueeseen. Runsaat poissaolot harjoittelusta estävät yksittäisen urheilijan lajitaitojen kehittymisen ja samalla ne heikentävät koko joukkuetta.

Junior Beeta harjoittelee pääsääntöisesti kolmesti viikossa ja lisäksi joukkueella on leiriviikonloppuja noin kuusi kertaa vuodessa (esim pe-su). Huoltajien kannattaa huolellisesti miettiä jo ennen joukkuejakoja sopiiko joukkueen harjoittelumäärä perheen ja urheilijan muuhun arkeen. Junior Beetassa urheilevan lapsen/nuoren vapaa-ajasta kuluu jo melko paljon cheerleadingin parissa ja tämä vaikuttaa mahdollisesti myös koko perheen elämään.

Ikäluokka: 2006-2010 syntyneet

Treenitunnit viikossa: 5 tuntia lajia ja fysiikkatreenit + leiriviikonloput joka toinen kuukausi

Treenin sisältö: Tavoitteellinen lajiharjoittelu (level 3-4, ylempi keskitaso/edistyneet)

Kilpailut ja esiintymiset: 2-3 kilpailut vuodessa ja seuran näytökset

Harjoitteluajat:

Maanantai 18:30-20:00

Torstai 19:30-21:00

Sunnuntai 13:00-15:00 + fysiikkatreeni myöhemmin ilmoitettuna päivänä

Valmentajat:

Sara Collander, Miisa Eklund, Maija-Kerttu Kyyrö, Laura Meronen

Arvioidut kustannukset koko kaudelta 22-23 (elokuu 22 – kesäkuu 23) ovat n. 1500 € sisältää kausimaksut, jäsenmaksun, kisakustannukset, leirikustannukset, joukkuevarusteet, joukkueillat ja lisenssin ilman vakuutusta.

Joukkueen loma-ajat:

Syysloma 24.10. - 30.10.2022

Joululoma 19.12.2022 - 08.01.2023

Talviloma 20.02. - 26.02.2023

Perheen loma-matkat tulee ajoittaa joukkueen loma-aikoihin.

Muuta: Joukkue kilpailee kansainvälisissä Nordic All Level Championships 2022 kilpailuissa Ruotsissa joulukuussa 2022. Kilpailumatkan kustannukset ovat mukana arvioiduissa kustannuksissa.

Ota yhteyttä juniorbeeta@porincheerleadingakatemia.fi

Seuraa meitä somessa:
Instagram: @pcajuniorbeeta
Facebook: PCA Junior Beeta

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.