SPECIAL ALFA
Julkaistu: 18.03.2021 00.00

SPECIAL ALFA

HUOMIO! RYHMÄ EI TOTEUDU KEVÄÄLLÄ 2021. Aloitamme uuden kokeilun syksyllä.

Oletko aina haaveillut cheerleading -harrastuksen aloittamisesta? Nyt se on mahdollista Porin Cheerleading Akatemian uudessa, kaikille avoimessa harrasteryhmässä Special Alfassa! Joukkue on tarkoitettu kaiken ikäisille erityistä tukea tarvitseville harrastajille.

Kokeilukurssi

Järjestämme kokeilukurssin harjoitushallillamme Porin Tiiliruukissa osoitteessa Savipajakatu 2, 28610 Pori. Kokeilukurssi on kestoltaan 5 viikkoa ja se on kaikille maksuton. Kokeilukurssin päivämäärät ovat la 10.4., la 17.4., la 24.4., la 1.5. ja la 8.5. jokaisella kerralla harjoittelemme klo 11:30-12:30. Kokeilukurssin päätyttyä joukkue jatkaa toimintaansa syksyllä 2021, mikäli innokkaita harrastajia löytyy.

Joukkueen toiminnasta vastaa Laura Kesonen. Yhteydenotot ja tiedustelut osoitteeseen info@porincheerleadingakatemia.fi. Toivomme ennakkoilmoittautumista klikkaamalla tästä.

Nähdään harjoituksissa!

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.