ILMOITTAUTUMINEN PCA HARRASTEJOUKKUEISIIN SYYSKAUDELLE 2020
Julkaistu: 10.06.2020 00.00

ILMOITTAUTUMINEN PCA HARRASTEJOUKKUEISIIN SYYSKAUDELLE 2020

ILMOITTAUTUMINEN PCA HARRASTEJOUKKUEISIIN
Kysynnän vuoksi syyskauden haku aukeaa 12.6.2020 klo 11:00.
Porin Cheerleading Akatemian harrastejoukkueet harjoittelevat hyvässä ilmapiirissä, oppien lajitaitoja, sekä kanssakäymistä muiden kanssa. Meillä tytöt ja pojat ovat tervetulleita harrastamaan ja tutustumaan lajin pariin!

Cheerleading on mahtava joukkuelaji, jossa oppii monipuolisesti uusia taitoja, sekä löytää liikunnan riemun yhdessä joukkuekavereiden kanssa. Seurassa panostetaan cheerleadingin harrastamiseen ja lajin kehittymiseen. Seuran joukkueet harjoittelevat seuran harjoitushallissa, PCA Gymillä, Porin Tiiliruukissa (Savipajakatu 2, 28610 Pori).

Jokaiseen joukkueeseen mahtuu 36 ensimmäiseksi ilmoittautunutta urheilijaa. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisimman monelle kiinnostuneelle mahdollisuuden harrastaa lajia, joten avaamme lisäpaikkoja syyskauden alkaessa, mikäli kysyntää riittää.

Joukkueeseen valituille lähetetään sähköpostiin vahvistus viimeistään sunnuntaina 5.7.2020.

Normaalin alustavan aikataulun mukaan syksyn harrastejoukkueiden harjoitukset alkavat elokuussa viikolla 33. Seura kuitenkin seuraa vallitsevaa tilannetta ja toimii viranomaisten ja Suomen Cheerleadingliiton ohjeistuksen mukaan.

Mikäli herää kysymyksiä, olettehan yhteydessä seuran toimistoon:
info@porincheerleadingakatemia.fi

HARRASTEJOUKKUEET:
MIKRO MYY
Ikäluokka: 5-7-vuotiaat
Harjoitteluaika: Lauantaina, klo 14:00-15:30.

MINI DELTA
Ikäluokka: 8-13-vuotiaat
Harjoitteluaika: Lauantaina, klo 15:30-17:00.

MINI EPSILON
Ikäluokka: 8-13-vuotiaat
Harjoitteluaika: Lauantaina, klo 14:00-15:30.

KLASSIKKO OMEGA
Ikäluokka: +18 -vuotiaat
Harjoitteluaika: Maanantaina, klo 19:15-20:45.


HARRASTEMAKSUT:
Jäsenmaksu: 20€.
Lajimaksu Mikrot ja Minit: Koko vuosi 200€ (100€ kevät-/syyskausi).
Lajimaksu Aikuiset: Koko vuosi 240€ (120€ kevät-/syyskausi).

HARJOITUKSIIN TARVITSET:
Harjoituksiin tarvitset sisäkengät, juomapullon ja mukavat vaatteet liikkua.


Hae mukaan ja nähdään syyskaudella 2020!!
Ilmoittautumiseen pääset yläpalkin kohdasta > Miten mukaan? > Ilmoittaudu harrastejoukkueisiin syyskaudelle 2020. Ilmoittautuminen auki 25.6.20 asti.

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.