KIITOS!
Julkaistu: 25.09.2020 00.00

KIITOS!

Valmentaja ansaitsee kiitoksen – #kiittikoutsi-kampanja on täällä taas!
"Syyskuun 25. päivänä vietetään toista kertaa Valmentajan päivää. Päivän teemana on jälleen #kiittikoutsi, #ThanksCoach, ja se järjestetään liitettynä Euroopan urheiluviikon #beactive-toimenpiteisiin.

Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille.

Suomessa on arviolta 80 000 urheiluvalmentajaa ja Euroopassa noin yhdeksän miljoonaa. Valmentajilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Valtaosa valmentajista toimii vieläpä ilman korvausta vapaaehtoispohjalta. Valmentajia voi toki kiittää vaikka jokaisena päivänä, mutta erityisen hyvä päivä kiitoksille on Valmentajan päivä 25.9."
Koko jutun pääset lukemaan: www.olympiakomitea.fi/kiittikoutsi-kampanja
Aiheesta lisää: www.suomenvalmentajat.fi/valmentajan-päivä


PCA haluaa muistaa arvokasta ja korvaamatonta seuratyötä tekeviä valmentajia. Sinä olet seuran sykkivä sydän ja timanteista kirkkain!
Olet aktiivisesti läsnä lasten arjessa valmentamalla heitä, pidät heistä huolta ja he viihtyvät kanssasi. Me kaikki luotamme sinuun.

KIITOS!

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.