PCA TAKAKONTTIKIRPPIS
Julkaistu: 25.09.2020 00.00

PCA TAKAKONTTIKIRPPIS

Toimikunnat: Seuran hallituksen apuna toimii eri toimikuntia (johtokunta ja valmentajatoimikunta), joihin kuuluu tällä hetkellä valmentajia, huoltajia ja aktiivisia seuratoimijoita.

Johtokunta: Johtokunnan tehtävät ovat mm. yhteinen ideointi ja niiden toteutus seuran yhteiseen toimintaan, yhteisten tapahtumien suunnittelu ja järjestely, sekä muut hallituksen määrittämät tehtävät.

Johtokunta on järjestämässä:
PCA TAKAKONTTIKIPPIKSEN

La 3.10.2020, klo 12:00–15:00
PCA Gymillä (Savipajakatu 2).

Myyntipaikka maksaa 10€, osallistu mukaan. Paikan voit varata lähettämällä sähköpostia: johanna.simon-bellamy@porincheerleadingakatemia.fi
Kirppiksellä mukana arpajaiset ja tietenkin kahvio.

Tervetuloa mukaan!
Syysterkuin PCA Johtokunta

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.