PCA:N ENSIMMÄINEN SEURAKOORDINAATTORI ON...
Julkaistu: 04.08.2020 00.00

PCA:N ENSIMMÄINEN SEURAKOORDINAATTORI ON...

PCA:n seurakoordinaattori on Laura Kesonen!
PCA:ssa aloittaa elokuun aikana seuran ensimmäinen seurakoordinaattori. Seurakoordinaattoriksi valittiin Laura Kesonen. Laura opiskelee liikuntaneuvojaksi osaamisalanaan valmennus ja seuratoiminta. Hänellä on kokemusta myös cheerleadingin valmentamisesta sekä harrastustaustaa monen vuoden ajalta. Laura tuo seuraan uutta osaamista ja konkreettisia kehitysideoita seuran kehittämiseksi.

Hänen työtehtäviin kuuluu mm. seuraviestintä, kilpailumatkojen organisoiminen ja valmennukseen liittyvä kehittämistyö. Laura tulee olemaan tavoitettavissa myös syyskuusta alkaen seuran toimistolla.

Onnea Laura!

PCA:n seurakoordinaattori hakuun osallistui upeat 22 hakijaa.
Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta Porin Cheerleading Akatamiaa kohtaan!

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.