Karsinnat

Porin Cheerleading Akatemia järjestää karsinnat kilpajoukkueisiin 18.-21.12.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan karsintoihin. Kun olet lähettänyt ilmoittautumisen, saat 3-5 päivän sisällä vahvistussähköpostin, josta löydät mm. miten karsintapäivänä toimitaan.

 

Karsintojen toimintatapa

Karsinnat järjestetään, jotta jokainen harrastaja löytää omatasoisen joukkueen, jonka mukana harjoittelee seuraavan kauden. Joulukuussa järjestetään isommat karsinnat, jolloin jokainen joukkue valitsee sopivan kokoonpanon. Kesäisin järjestetään mahdollisesti joukkuekohtaiset täydennyskarsinnat, jolloin joukkueen kokoonpanoon tulee tarvittaessa täydennyksiä.

Joukkueen karsinnoissa on useampi arvioitsija, jotka arvioivat jokaisen karsijan. Näiden arvioiden perusteella mietitään paras mahdollinen kokoonpano kyseiselle joukkueelle. Henkilökohtaiset taidot, asenne sekä mahdollisuus osallistua joukkueen toimintaan ovat ratkaisevat tekijät joukkuetta kasatessa.

Karsinnat ovat harrastajille jännittävä kokemus, joten pyrimme tekemään tilanteesta mahdollisimman neutraalit sekä monipuoliset. Jokainen voi tuoda oman osaamisensa esille ja vakuuttaa arvioitsijat, että on kykenevä harrastamaan kyseisessä joukkueessa. Kaikille pyritään löytämään omatasoinen joukkue ja arvioitsijat keskustelevat joukkueen kokoamisesta tarkasti ennen kuin lopullinen päätös tehdään.

Karsintojen jälkeen joukkueet aloittavat harjoittelun sovittuna ajankohtana. Joukkueiden kokoonpanoihin voi tulla muutoksia kesken kauden, mutta tästä ilmoitetaan aina erikseen.