SPECIAL ALFA INFO
Julkaistu: 29.06.2022 00.00

SPECIAL ALFA INFO

Special Alfa

Special Alfa harrasteryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikeus osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Harrastajalla voi olla mukana tarvittaessa koko harjoituksen ajan henkilökohtainen avustaja ja/tai huoltaja.

Ryhmän tavoitteet:
Ryhmän tavoitteet muodostuvat liikkujien mukaan. Harjoitusten aikana opetellaan motorisia perustaitoja leikin lomassa. Ryhmässä voidaan harjoitella myös cheerleadingin alkeita.

Ohjaajat:

Laura Kesonen, Minttu-Maija Hyvölä ja Ida Högbacka

Joukkueen toiminnasta vastaa Laura Kesonen. Yhteydenotot ja tiedustelut osoitteeseen info@porincheerleadingakatemia.fi.

Harjoitteluajat:

Pe klo 16.30-17.30 (kausi alkaa 19.8.2022)

Seuran harjoitushalli PCA Gym löytyy osoitteesta Savipajakatu 2, 28610 Pori

Mukaan tarvitset:

Mukavat vaatteet liikkua, sisäkengät ja juomapullon. Harjoittelun aikana ei saa olla koruja. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

Harrastuksen kustannukset:

Syyskausi 2022: Seura on saanut hankerahoitusta tämän ryhmän perustamiseen, joten voimme tarjota harrastuksen pelkän jäsenmaksun hinnalla (25 €) syksyn
ajaksi.

Kevätkausi 2023: Syyskokouksessa joulukuussa 2022 vahvistetaan tulevan kalenterivuoden harrastemaksut. Special Alfa on matalan kynnyksen harrasteryhmä ja kustannus kevään osalta on n. 120-130 € (5 kk)

Harjoitukset tauolla:

Syysloma 24.10. - 30.10.2022

Joululoma 19.12.2022 - 08.01.2023

Talviloma 20.02. - 26.02.2023

Harrastejoukkueissa harrastavat lapset ja nuoret on vakuutettu seuran toimesta. Seuralla on käytössä OP Pohjolan vakuutus harrastejoukkueille. Harrastejoukkueissa urheilevien on lisäksi mahdollisuus halutessaan ostaa harrastevakuutus liiton kautta (www.scl.fi).

Joukkueeseen voi hypätä mukaan myös kesken kauden! Otamme mukaan harrastajia niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Tiedustelut: info@porincheerleadingakatemia.fi

Seuran uusimmat

Porin Cheerleading Akatemia tarjoaa kaiken ikäisille turvallista liikuntaa laadukkaassa ja kehittyvässä valmennuksessa. Laadun merkkinä toimii Olympiakomitean seuralle myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki.


Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.